Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Výsledky 26.a 27.ročníku VS 2009-2010.

28. 7. 2009

 

Na vědomost se dává :

 v pořadí již 26.ročník "Jízdy za vánočním stromkem " je již historií. Celkem se soutěže zúčastnilo 38 posádek a 52 dětí. Lze letošní ročník zařadit mezi ty velice zdařilé. Jak již bylo uvedeno velkou měrou přispěl výběr mediálních partnerů a to Českého rozhlasu Plzeň a MF Dnes.

Výsledky

I.kategorie

Přihlášeno a soutěže se zúčastnilo 17 posádek - zvítězila posádka startovní číslo 46 Aneta Denková s řidičem Jaroslavem Bednářem s celkovým výsledkem 24 TB. Druhé místo pak obsadila posádka st.číslo 45 Kristýna Chmelířová s Františkem Chmelířem s výsledkem 30TB a třetí bronzovou příčku pak obsadil Matěj Korčák s Jaroslavem Pavlátem.

II.kategorie

Přihlášeno a soutěže se zúčastnilo 20 posádek- vítězem a zlatou medaili získalo startovní číslo 28 Karel Mařík jun. s otcem Karlem Maříkem s celkovým počtem 24 TB.Druhé místo a stříbrný věnes si odnesla posádka Lucka Šindelářová s otcem Karlem s celkovým počtem 53 TB.Krásné třetí místo pak obsadila Barborka Jetlebová s tátou Matoušem startovní číslo 13 s počtem 58 TB.

III.kategorie

Soutěž absolvovalo 15 posádek a celkovým vítězem se stal Ondra Denk s Jaroslavem Bednářem s 39 TB.Druhé místo a stříbrný věnec si odvezla posádka Lenka Pešťáková s maminkou Věrou počet TR 53. A bronzová příčka patřila dvojici Veronika Pavlátová a tátou Jaroslavem.

Kategorie řidiči bylo následující pořadí na prvních místech :

1. místo Bednář Jaroslav 13 TB

2.místo Liška František 17 TB

3. místo Kreidl Jan 19 TB

 

 

Závěrem je třeba poděkovat sponzorům soutěže- Hypermarketu Globus,Odboru dopravy magistrátu města Plzně,Českomoravské stavební spořitelně,Pojišťovně Kooperativa,Mountfieldu - AREA Bory,Porsche Plzeň,ZOO Plzeň a v neposlední řadě i všem pořadatelům a členům ředitelství soutěže.Děkujeme také Hasičskému záchrannému sboru Plzeňského kraje,Okresnímu ředitelství Policie Plzeň a Dopravní policii Plzeň-sever.

 

Zvlaštní dík pak patří mediálním partnerům Českému rozhlasu Plzeň a MF Dnes redakci v Plzni.

Kompletní výsledky soutěže je možné shlédnout na stránkách  http//dopravnisouteze.plzen.eu

Jsou již doplněny ve fotogalerii o obrázky z této soutěže.

 
 Výsledky 27.ročníku "Jízdy za vánočním stromkem "
 
I tento ročník je již za námi.Dle ohlasů našich soutěžících i za velmi  zdařilý. Celkem se soutěže zůčastnilo  46 posádek a v jednotlivých kategoriích pak 26,25 a 13 dětí.

I.kategorie

První místo obsadila posádka se startovním číslem 14 -Terezka Hlaváčová s řidičem Jakubem Brázdou celkový počet 27 TB.Na druhém místě skončila posádka číslo 39 ve složení Krystínka Chmelířová s tatínkem Zdeňkem Chmelířem s výsledkem 31 TB. Bronzovou příčku obsadila pak posádka startovního čísla 34 s Petrem Tomášem a Františkem Liškou s celkovým počtem 34 TB.

II.kategorie

První místo a zlatý věnec získala posádka  startovního čísla 24 - Mirka Kubová a Brázda Zdeněk s počtem 27 TB. Druhé místo a stříbrný věnec získala posádka  startovního čísla 134 ve složení Michaela Tomášová a Liška František s počtem 39 TB. Bronzový věnec a třetí místo získala posádka  startovního čísla 33 Kája Mařík s otcem Karlem s počtem 44 TB.

III.kategorie

Zlatý věnec získala posádka startovního čísla 44 Lucka Šindelářová s tátou Karlem s celkovým počtem 23 TB. Druhé místo obsadila posádka startovního čísla 154 Terezka Jančová s tátou Milanem s počtem 56 bodů. Bronzový věnec a třetí místo pak vyhrála posádka startovního čísla 31 Jitka Kratochvílová s Vaškem Lecjaksem s výsledkem 57 TB.

V katerii řidičů bylo následující pořadí :

1.místo  Brázda Zdeněk startovní číslo 24 s počtem 41TB .

2.místo patří Karlu Šindelářovi startovní číslo 44 celkový počet bodů 45.

3. místo pak obsadil Brázda Jakub startovní číslo 41 počet bodů 51.

Kompletní výsledky soutěže je možné shlédnout na stránkách : http//dopravnisouteze.plzen.eu

Závěrem je třeba poděkovat sponzorům soutěže-

Hypermarketu Globus,Odboru dopravy magistrátu města Plzně,Rodinnému pivovaru CHODOVAR,BESIP pro Plzeňský kraj,Českomoravské stavební spořitelně,Pojišťovně Kooperativa,Mountfieldu - AREA Bory,Fišer-zahradnictví,ZOO Plzeň,Sdružení IRIS,Techmánii science center,LUKRENĚ Nebílovy , Autoškole Šimek,DAS pojišťovně právní ochrany,Tiskárně pana Václava FENCLA,SK Lokomotivě Plzeň,časopisu ABC a v neposlední řadě i všem pořadatelům a členům ředitelství soutěže.

Děkujeme také Hasičskému záchrannému sboru Plzeňského kraje a Městské polici Plzeň.

Zvlaštní dík pak patří mediálním partnerům Českému rozhlasu Plzeň , MF Dnes redakci v Plzni a časopisu Sedmička.

                             

INFORMACE :  

Výsledky dalších ročníků již budete nalézat na těchto stránkách.